Com pots veure contingut Flash

 Segur que t'has trobat un munt de pàgines web que no pots visualitzar ni interactuar-hi perquè estan fetes amb la tecnologia Flash. Hi ha un munt de contingut per a educació fet amb Flash que ara deixa de ser utilitzable. Però, com en tots els problemes de la vida (o quasi tots), per a aquest també hi ha una solució, almenys per a la majoria de casos.

Aquest programa, Flash Player Debug, que pots copiar directament a l'ordinador sense instal·lar ni res, et permet obrir fitxers Flash i visualitzar-los i interactuar-hi plenament.

Cal que tinguis a l'ordinador el fitxer que vulguis i només has d'executar el programa Flash Player Debug i obrir el fitxer. Si fas que tots els fitxers .SWF (és a dir, els que tenen aquesta terminació pròpia del Flash) s'obrin per defecte amb el Flash Player Debug veuràs que només et caldrà clicar dos cops el fitxer i ja tot funciona a la perfecció.

Sovint no és gaire complicat accedir al fitxer SWF que no es deixa executar en una pàgina web i descarregar-lo per poder-lo utilitzar. Aquí deixo alguns exemples descarregats des de diverses webs que pots baixar-te a l'ordinador i, juntament amb el programa Flash Player Debug, veuràs que els pots mirar i utilitzar.

Representació del nostre passat

Història dels videojocs

Joc Imatges d'art

Vaixells

Alta fidelitat

Si tens algun dubte o qüestió ja saps que pots fer un comentari i miraré d'ajudar-te.

8 comentaris:

Unknown ha dit...

No acabo de saber com fer ho....totes les activitats flash s han de descarregar primer??? O des de les webs es pot fer?? En aquest cas no me n surto

JoanPicasiCasanovas ha dit...

Hola! Sí, primer has de tenir el fitxer a l'ordinador. No és especialment difícil descarregar el fitxer SWF de moltes de les pàgines web. El que encara no he trobat -i no sé si existeix- és una manera de visualitzar directament la pàgina web amb Flash. Puc explicar-ho en una altra entrada al blog, si interessa. Per cert, qui ets?

Unknown ha dit...

Tinc arxius executables en SWF, també funciona?

Sílvia ha dit...

Hola, si descobreixes com visualitzar-ho directament des de la pàgina web, ja ens ho faras saber!! A l'escola ens hem quedat sense la majoria de recursos que utilitzavem a través de l'edu365.

JoanPicasiCasanovas ha dit...

Hola, qui ets?

"Tinc arxius executables en SWF, també funciona?" Sí, sí és així com funciona el programa: executa arxius amb terminació .swf.

JoanPicasiCasanovas ha dit...

Hola, Silvia! Això és el que ha passat a totes les escoles. No sé si algun navegador pot obrir i executar pàgines amb flash, però sí que no és especialment difícil poder descarregar aquest contingut i utilitzar-lo plenament amb el programet que adjunto en aquesta entrada.

Unknown ha dit...

Hola, em dic Assumpta mestra de primària. Gràcies

JoanPicasiCasanovas ha dit...

Hola!

Si vols navegar per pàgines web i que encara hi funcioni el Flash, aquí en tens la solució:
http://llapistic.blogspot.com/2021/02/navega-per-pagines-amb-flash.html